Dot-scrap´s world of creativity

fredag den 6. april 2012

Farvelægning med distress ink

Hej med jer.

Så hyggeligt og dejligt, at I kigger forbi.
Vi starter en ny konkurrence op i dag på Panduro Hobby´s scrapbooking blog. Og det er samtidig første gang vores nye designteam medlem Connie aka Haveje deltager også.

Temaet er: Farvelægning og Stempeltut

Connie vil vise jer hvordan man stempler og vi andre vil give ideer til farvelægning med forskellige farvelægnings produkter. Så kig endelig forbi Panduro Hobby´s scrapbooking blog og se hvad der sker.

Jeg har lavet en lille billede tut om farvelægning med distress ink pads.

Jeg presser/stempler altid de distress ink pads jeg skal bruge på en plastik lomme, som vist her under. Herefter er det let, at fortynde farven med den mængde vand man ønsker, alt efter hvor mørk man ønsker farven. Jo mere vand der bliver tilsat jo lysere bliver farven. Så bare prøv dig frem.Jeg starter altid med hudfarven. Jeg har brugt Teadye som hudfarve og tattered rose som rosa kinder.

Jeg har først farvelagt alt der skal være hudfarvet og bagefter har jeg lagt lidt ekstra farve nogle få steder, som så giver en slags skygge. Se billedet herunder.


Så igang med kjolen. Jeg starter fra maven af og ligger farve langs kanten, som vist herunder.
Kjolen er farvelagt med Dusty concord.

Jeg trækker farven med min vandpensel, så den bliver lysere mod højre på kjolen.

Håret er farvelagt med Walnut stain. Hele kanten af hårgrænsen.

Herefter trækkes farven ud med vandpenslen. Og der laves små rosa kinder med Tattered rose.

Til sidst har jeg brugt versamark til at varmembosse kanterne på motivet.


Det er nu tid til, at finde ud af, hvad motivet skal bruges til. Jeg har lavet en rigtig tøset kort.Panduro Hobby har nogle super fede die cuts/ border dies. Kig forbi webshoppen, de koster næsten ingen ting og de er lige til, at bruge i evt. din bigshot. Kig HER
Jeg har brugt den der hedder: bort liljer.


Kig forbi Panduro Hobby´s scrapbooking blog og se hvilke materialer jeg har anvendt, samt hvad de andre designere har fundet på.

God scrappelyst og påske.
Knus

Dot-scrap

1 kommentar:

  1. super flot farvelægning og hold da op en fin tut for det. jeg synes det er svært at farvelægge og tænkte jeg nu vil forsøge med din fremgangsmåde. takker så meget
    fortsat go påske

    SvarSlet

Jeg bliver så glad for kommentarer
Please leave a message